Hyvää ystävänpäivää! 

Minulla on onni, että ystäväjoukkoni on laaja. Liian vähän tulee oltua ystäviin yhteydessä ja tavattua heitä. Tämä ystävänpäivän vietto on hyvä asia siltä osin, että muistamme ystäviämme ja toivottavasti kiinnitämme huomiota myös siihen, ettei kaikilla ole ystävää saati ystäväjoukkoa. Toivottavasti sinulla on ystäviä, joita muistaa ja joiden kanssa juhlia tätä päivää. 😊

Minun yksi hyvin tärkeä ystäväni on vaimoni Katja. Lapsiperheiden arki ei ole aina kovinkaan helppoa ja uusperhe tuo siihen omat lisänsä – sekä hyvässä että ei-niin-hyvässä. Mutta yhdessä me menemme eteenpäin puolisoina ja ystävinä. Kiitos kulta ja hyvää ystävänpäivää. 😘

Olen taas ystävänpäivän työmatkalla, joten suuria juhlallisuuksia emme ehdi kotona viettämään. Yksi perinne minulla kuitenkin jo on, ja se on kukkakimpun antaminen  (tai lähetin viemän kimpun tilaaminen) Katjalle. Niin tänäkin vuonna, joskin annoin kimpun jo maanantaina illalla, kun aamulla lähden liikkeelle jo ennen kukonlaulua. 
Olemme asuneet Piikkiössä kahden ystävänpäivän verran ja molempien vuosien kimpun on paikallinen kukkakauppa hoitanut. On muuten tosi hyvä ja arvokas lähipalvelu: soitto Tiinalle ja valmiin kimpun saa noutaa hetken päästä. Ja jos et tiennyt, niin tämä kukkakauppa palvelee viiteen asti ja lisäksi iltayhdeksään asti itsepalveluna, joten kimpun ehtii hakea myös vähän myöhemmin. Kannattaa tutustua palveluun! 
Hyvää ystävänpäivää kaikille ystäville! Hakekaa tekin kimppu kukkia ystävillenne ihan oikeasta kukkakaupasta ruokakaupan kukkahyllyn sijaan, niin sinun ystäväsi saavat hienot kimput ja kauppias henkilökuntineen saa työtä.

Tässä Tiinan kimppu, kun toivoin hempeää ja ystävänpäivään sopivaa. Hieno, eikö totta?

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s