6,2kg / 45,5% / 36,7%

Osallistuin tänäänLogomossa järjestettyyn Aluetietofoorumiin, jossa käsiteltiin tiedolla johtamista, sitä miten dataa voidaan höydyntää tietoperustaisessa päätöksenteossa ja millainen on älykäs ja sopeutumiskykyinen organisaatio.

20170309_103427.jpg

 

Nuo otsikossa esitetyt luvut ovat mitattua dataa eli tietoa, joka kertoo omasta edistymisestäni tässä ”kesäkuntoon”-projektissa. Päivän yhdessä luennossa todettiin kuvassa esitetyn lailla, että älykkyys on kyky tehdä organisaation kannalta tarkoituksenmukaisia ratkaisuja ja kykyä sopeutua muuttuviin olosuhteisiin. Älykäs organisaatio hyödyntää myös teknologiaa. Totesin johtavani omaa projektiani älykkäästi!

Latasin projektin alussa kännykkääni ”Tarkkaile painoasi”-sovelluksen, jonne sai syöttää taustatiedot organisaatiosta eli itsestäni sekä tavoitteista, joita on asetettu. Nyt aamuisin kun merkkaan vaa’an lukemat, saan itselleni tietoa, miten olen onnistunut itseäni johtamaan. Tällä hetkellä olen onnistunut tiputtamaan painoa 6,2kg, joka on siis 45,5% asettamastani tavoitteesta. Ajallisesti olen käyttänyt vasta 36,7% projektin koko kestosta, joten ollaan paremmin aikataulussa kuin Turun kaupunginteatterin remontti taikka Länsimetro, ennusteen mukaan valmista pitäisi tulla reilua kuukautta ennen projektin päätöstä. Katsotaan miten käy ja tuleeko jotain yllätyksiä tässäkin projektissa!

Selkeästi tätä organisaatiota johdetaan älykkäästi: teen tarkoituksenmukaisia ratkaisuja, olen sopeutunut muuttuneeseen tilanteeseen ja hyödynnän teknologiaa apunani. Johtamisen myötä on jo nyt muuttunut myös tapani ajatella. Olen lähdössä nyt perjantaina työmatkalle Jyväskylään ja sain itseni kiinni pohtimassa viikonlopun osalta ihan kummia – pohdin nimittäin onko hotellissa kuntosali ja pitäisikö minun ottaa myös juoksukamat mukaan lenkkeilyä varten!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s