Kimmosta Jytyn puheenjohtaja

Jyty 2020-


Kimmo

puheenjohtajaksi


Jyty valitsi uuden puheenjohtajan syksyllä 2020. Itse olin yksi neljästä ehdokkaasta. Valituksi tuli Jonna Voima, joka voitti täpärässä äänestyksessä vastaehdokkaansa toisella kierroksella. Itse jäin jo ensimmäiselle kierrokselle.

Tässä alla tietoa sekä ajatuksiani pj-vaalin osalta sekä pj-vaalin teesejä:


Kilpailu paikasta, keskustelut johtamisen tavoista sekä suunnista ja päätöksentekijöiden osallistaminen on parasta laadunvarmistusta, mitä reilu 100 vuotias liitto ansaitsee. Haluan olla mukana haastamassa mahdollisia muitakin ehdokkaita ja kirittämässä Jytyä uuteen vauhtiin.

Jyty Turku 100vuotisjuhlat

TEEMAT

Jäsenten Jyty

Jyty on tehnyt menneen 100 vuoden aikana hyvää työtä ja ay-liike ylipäätään voi olla monesta saavutuksesta ylpeä. Menneet ovat kuitenkin menneitä eikä niillä voi loputtomiin rakentaa nykyhetkeä.

Nykyaikana muutoksen vauhti on todella kova, ja meidän on oltava siinä mukana. Jytyn on tuotettava sellaisia palvelutita, joita jäsenistö tarvitsee. Edunvalvonta on muutakin kuin pieni palkankorotus – meidän tulee tuottaa lisäarvoa jäsenistölle mahdollisimman monipuolisesti!

Puheenjohtaja kuuluu ja näkyy kentällä – Some Jyty

Puheenjohtajana lupaan kiertää kenttää ja vierailla kymmenillä työpaikoilla! Joka kevät ja syksy tulen kiertämään Jytyn neljä aluetta ja tutustumaan jytyläisiin ammatteihin.

Teema voi olla vaikka: ”Kutsu Kimmo kylään”. Minä tulen kyllä. Yhdistysten tilaisuuksiin sekä kokouksiin haluan myös osallistua, vaikka sitten etäyhteyksillä.

Aktiivinen läsnäolo sosiaalisessa mediassa on välttämätöntä nykypäivänä, lupaan olla Jytyn asialla myös somessa!

VSSHP Jytyn koulutuspäivä
Etelä-Suomen Tyhy-viikonloppu

Aktiivinen Jyty

Aktiivinen paikallinen toiminta niin edunvalvonnassa kuin vapaa-ajalla tuottaa lisäarvoa meidän jäsenistölle. Paikallisten yhdistysten jatkuvuus ja aktiivisten toimijoiden työn tukeminen tulee turvata, jotta pystymme toteuttamaan Jytyn päätehtävää jokaisella työpaikalla.

Jäsenhankinta on yksi oleellinen perustehtävä niin liiton ylimmälle johdolle kuin myös paikallisille yhdistyksille sekä aktiiveille, jotta meillä on tulevaisuudessakin jäseniä, joiden etua valvoa.

Ketterä ja avoin Jyty

Valtakunnan tasolla olemme pieni toimija, ja sen tulee olla meidän vahvuus. Pieni ja ketterä toimija voi usein olla ensimmäinenä ottamassa kantaa ja nostamassa keskusteluun uusia näkökulmia.

Ottamalla asioiden valmisteluun sekä päätöksentekoon uuden avoimemman näkökulman, pystymme sitouttamaan jokaisen tason mukaan toimintaan – tämä koskee niin valtuustoa, hallitusta, työntekijöitä sekä paikallis-yhdistyksiä.

Lupaan pitää säännölliset virtuaaliset iltapäiväkahvit kerran kuussa ja jokainen halukas voi liittyä linjoille keskustelemaan kahvikupin ääressä!

Luotttamusmiesten perusopinnot
Jyty Turku 100v-juhlien Jyty-logo

TYÖURA

ALUEASIAMIES

2012 –

Lounais-Suomen (2012-2016) sekä Etelä-Suomen (2017-) alueen jäsenten edunvalvonta,
TES-tulkinnat, neuvottelutoiminta, koulutustoiminta, sidosryhmäyhteistyö, tapahtumatuotanto, jäsenhankintaPÄÄSIHTEERI

2006- 2012

Esimiestehtävät, rekrytointi- ja kehitystehtävät, toimiston työtehtävien johto, operatiivisen toiminnan valvonta ja kehittäminen, taloushallinnon kehittäminen sähköiseen toimintamalliin, taloudesta ja hallinnosta vastaaminen, edustajiston sekä hallituksen päätösasioiden valmistelu sekä esittely, hankeraportointi sekä –vastuu mm. Ulkoasiainministeriölle, yhteiskuntasuhteista sekä yritysyhteistyöstä vastaaminen

MAANVILJELIJÄ

2018 –

Kotitilamme sivutoiminen viljely.

Tuotantosuuntana peltokasviviljely.

Hehtaareja tällä hetkellä 30.

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

1997 – 2006

Henkilöstön rekrytointi sekä esimiestehtävät, laivan operatiivisesta toiminnasta vastaaminen, tulosvastuullisena esimiehenä toimiminen, myyntityö, neuvottelu- ja suhdetoiminta, liiketoiminnan kehittäminen.

Työpaikkana maailman viimeisin romanttinen keksintö eli untuvanpehmeän kyydin tarjoava Höyrylaiva S/S Ukkopekka.

Etelä-Suomen Megaviikonloppu 2018

Jyty 2020 –


Kimmosta

puheenjohtaja