Yhteistyöllä tuloksia!

Kuntavaaleissa, kuten valitettavasti vaaleissa yleensäkin, keskitytään mielestäni nykyään liikaa arvostelemaan muita ja korostamaan omaa erinomaisuuttaan – kehitys on ollut ikävä ja yhtään lokakampanjaa taikka muuneltua totuutta en haluaisi nähdä.

Kuntapolitiikassa, kuten valtakunnallisestikin, tuloksia saadaan yhteistyöllä. Yhdessä omassa ryhmässä ja yhdessä muiden ryhmien kanssa. Yksin ei kukaan saa mitään aikaiseksi, sillä yhdellä äänellä ei yksin saa edes kannatusta omille esityksilleen.

Minulla on ollut ilo työskennellä fiksujen ihmisten parissa ja tehdä heidän kanssaan myös yhteistä kampanjaa. Ei ole ollut väliä onko kyseessä ollut eduskuntavaalit tai kuntavaalit, olemme löytäneet aina hyvän porukan eri ryhmistä tekemään kampanjaa keskenään yhteisen potin kasvattamiseksi.

Tälläkin kertaa hyviä ehdokkaita on jokaisessa ryhmässä ja nostin jo yhdessä FB-postauksessa esille hyviä ehdokkaita sekä Kaarinasta että lähikunnista. Ja siinä oli vain osa – hyviä ehdokkaita on vaikka kuinka ja oleellista on käydä äänestämässä. Minulle esitettiin kysymys, että miksi kehun muita kaarinalaisia ehdokkaita, kun ne kilpailevat samoista äänistä kanssani? Tottakai kehun! Kehun hyviä tekijöitä, joiden kanssa tiedän päätöksenteon sujuvan ja teemme yhdessä parempaa Kaarinaa kaarinalaisille. Ei ne muille annetut äänet ole edes minulta pois, vaan ne on meille kaikille. Pois ne ovat nukkuvien puolueelta, jotka jättävät äänestämättä. Ja jos kehujen kautta löytyy hyviä ehdokkaita äänestäjille, olen onnistunut tavoitteessani.

Ja tässä näiden vaalien yhteismainos. Minulla on ollut kunnia tehdä työtä kaavoitus- ja rakennuslautakunnassa Jere Järvisen kanssa viime vaalikaudella ja nyt olen saanut seurata hänen työtään kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Sillanrakentajia tarvitaan tulevaisuudessa, joten jos haluat äänestää demaria, niin äänestä Jereä!

Yhteistyöllä tuloksiin – Jere ja Kimmo valtuustoon!
Jere+Kimmo2

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s