Tossua toisen eteen

Olin viikonloppuna työmatkalla Jyväskylässä lähes 150 jytyläisen luottamusmiehen kanssa. Mukava viikonloppu, paljon uusia toimijoita ja hyvää työskentelyä luottamusmiesten kesken – hyvä pohja sekä uusia eväitä juuri alkaneelle luottamusmieskaudelle!

Lauantaina oli pieni tauko, jonka aikana ehdin hieman kuntoilemaan. Kuntosalin olin testannut jo aamulla, joten nyt oli hyvä hetki käydä juoksemassa pieni lenkki. Sain työkaverini lenkkiseuraksi ja paikallisoppaaksi, joten tossut jalkaan ja menoksi.

En ole itse käynyt pitkään pitkään aikaan lenkillä, joten nyt oli hyvä aika taas palata tämän lajin pariin. Opin myös työkaveriltani uuden hölkkätermin liittyen siihen mitä vauhtia juostaan – nimittäin PPP-vauhti. Tämä tarkoittaa siis, että Pitää Pystyä Puhumaan kaverin kanssa. Tämä vauhti sopi minulle enemmän kuin hyvin.

Koitin tallentaa kameralla upean täysikuun sekä taivaanrannan, mutta lenkin lopulla selkeästikin oli hankaluutta pitää kameraa pitkään paikallaan ja siksi hieman epätarkka kuva. Vieressä yhteenveto juoksulenkistä.img_20170311_185945_342.jpg

Melkein kuusi kilometriä tuli mittariin ja lenkkikeli oli mitä parhain. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle ja hiljalleen saada sekä vauhtia että pituutta lenkkiin lisää.

 

Lajikirjoa laajemmaksi:

Olen nyt vuoden alusta alkaen päässyt hyvin liikkumaan ja muutama uusi laji on tullut mukaan liikkumiseeni. Sulkapallo sekä uinti ovat uusia tuttavuuksia kuntoilumielessä, hiihto ja lentopallo ovat jo aiemminkin kuuluneet kuntoiluuni. Jos sinulla on joku laji, jota harrastat tai jota haluaisit kokeilla, niin kutsu minut mukaan testaamaan kanssasi.  Nyrkkeilysäkiksi en lähde, mutta muuten lupaan suhtautua ehdotuksiin enemmän kuin avoimesti – laita siis kutsua ja kuntoiluehdotuksia tulemaan! 🙂

 

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s