Tammikuun tulos

Ensimmäinen kuukausi takana. Etukäteen en uskaltanut lähteä ennustamaan, millaisia tuloksia olisi odotettavissa. Tiesin kyllä, että helposti lähtee varmasti jokunen kilo kun katsoo mitä suuhunsa laittaa ja liikuntaa saa lisättyä viikottaiseen kalenteriin.

Tammikuu vaihtui helmikuuksi 4,4 kiloa kevyempänä. Tyytyväinen olen alkuuni ja tulokseen. Vielä on 10,3 kg tiputtamatta, mutta on tässä aikaakin vielä jäljellä.

Liikuntaa on tullut nyt monessa muodossa, uintia sekä hiihtoa, sulkapalloa ja lentopalloa ja kertoja kolmesta kuuteen kertaa viikossa. Vaikka välillä olen ollut altaassa jo 6.15 taikka aloittanut sulkapallon 21.15, on olo ollut joka kerta todella hyvä – varsinkin liikuntasuorituksen jälkeen. Ja kun liikunta on kalenterissa ja sovittu vielä kaverin kanssa, ei ole tullut vielä kertaakaan jäätyä kotiin ”laiskottelemaan”.

Kävimme loppukuusta Tallinnassa. Tässä ”mun harjoitusallas”, kun sain sunnuntaiaamuna uida kilometrin omassa rauhassani. Kilometrin uinti alle 25 minuutissa oli hieno saavutus.

PiritaSpan yksityisallas.

20170129_080231.jpg

Tallinnassa kävimme kylpemässä sekä PiritaSpassa että Tallinkin Spa&Conference-hotellin kylpylässä. Mukavinta 4- ja 6-vuotaiden osallistujien mielestä oli kylpemisen lisäksi Kirstin sekä Ossin tapaaminen ja varsinkin matematiikan harjoitukset italialaisessa ravintolassa. Oppimisympäristö oli ehkä hieman poikkeava normaalista koululuokasta, mutta varsin toimiva sekä lapsille että aikuisille.

Paluumatkan teimme Megastarilla. Oli laivan neitsytristeily ja Katjan mielestä saatoin olla siitä jopa yli-innoissani. 🙂 Laiva on hienoa ja suunniteltu käyttäjien ehdoilla, mutta laivan hienouden lisäksi toivoisin myös henkilökunnalta pientä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tästä olen ennenkin laittanut viestiä Tallinkin suuntaan ja teen sen taas. Hymy ja kohtelias käytös ei maksa yhtään enempää eikä kuluta laivaa taikka rasita henkilöstöbudjettia.

Kuvia laivalta: kauppa on kahdessa kerroksessa, ruokailijoille löytyy useita vaihtoehtoja – tässä Fastlane, leikkitila lapsille on mukava ja ruokailupaikkojen välittömässä läheisyydessä. 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s