Niskasta kiinni

Vaaka näyttää vaihtoehtoista totuutta. Tuo kapine näyttää jo kolmatta päivää samaa lukemaa, vaikka virallisesti paino on varmasti pudonnut. En suostu uskomaan tuollaista näkymää, jonka vaaka ilmoittaa. Sillä on varmasti joku tahto näyttää minulle epäsuotuisia lukuja! Luotan vaihtoehtoiseen totuuteen. Kuvaa en tästä vaihtoehtoisesta totuudesta nyt aamulla ottanut, mutta se on kuitenkin virheellinen näkymä. Vähän kuin USA:ssa, jossa vaihtoehtoisen totuuden mukaan historiallisen suuri joukko oli seuraamassa presidentin juhlallisuuksia, vaikka kuvat muuta näyttääkin… 🙂

Nyt reilu kolme viikkoa on kulunut mun projektia ja täytyy kyllä myöntää, että vaikeinta oli alussa ottaa itseäni niskasta kiinni. Aamulla kuudeksi uimahallille ei ole mitenkään helppo tavoite, mutta todella palkitsevaa kun olo on pirteä työpäivän aikana. Ja kun on sopinut Petrin kanssa uinnista, tulee varmasti myös mentyä. Samalla tavalla on tullut nyt käytyä pelaamassa sulkapalloa Samulin ja Karin kanssa, ja olo on ollut todella hyvä jälkikäteen. Suosittelen kyllä kaikille. Sovi puolison taikka kaverisi kanssa kuntoilusta, niin ei tule peruttua ja hyvänolon tunne palkitsee varmasti! Ja kun kotona saan tukea sekä kannustusta Katjalta, tämä helpottaa urakkaa huomattavasti. Kolmen kilon verran jo lähempänä maalia.

Sulkapalloa viimeksi torstaina ja uudelleen jälleen huomenna!
sulkapallo

Ruokailuun on tullut kiinnitettyä myös huomiota. Kokouspullat ja -sämpylät jääneet pois ja välipalaksi on tullut nautittua hedelmiä. Ei siis mitään tiukkoja diettejä vaan maalaisjärkeä ja turhat herkut pois. Viikonloppuna kokkailimme lauantaina ystäväpariskunnan luona todella herkullista porkkanainkiväärikeittoa, lohimedaljonkeja uunijuureksien kera ja pieniä leivoksia jälkiruuaksi. Sunnuntaina kotona oli taas slowfoodia, kun padassa porisi nelisen tuntia todella maittava ruoka – Meltolan kartanon karitsan niskakiekkoja. Niskasta kiinni ja pataan.

Kuva ei ole edustavin mutta maku oli kohdallaan. Pekonipapuja, kasviksia sekä Meltolan karitsan niskaa. 

20170122_152525.jpg
 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s