Hikeä ja hyvinvointia

Tästä se lähtee.

Vuoden 2016 viimeisimpinä päivinä oli puntarin lukemat sellaiset, että pahaa teki. Onneksi ei sentään mennyt 100kg rikki, mutta vaatteet olivat kyllä kisatiukat ja oma tyytyväisyys itseeni oli kaikkea muuta kuin hyvä.

Katja oli tämän myös huomannut ja minulta lupaa kysymättä oli tehnyt valmisteluja taustalla sen osalta, että saisin liikuttavia kavereita, joiden kanssa tulisi siis säännöllisesti käytyä liikkumassa. Syksyn 2016 aikana liikunta oli jäänyt todella vähälle, joten nyt tavoitteena saada siihen säännöllisyyttä ja samalla myös hieman kiinnittää huomiota siihen, mitä suustaan alas laittaa.

Kaksoisveljeni Petri sekä ystäväni Kari olivat heti valmiina auttamaan ja lupautuivat motivaattoreiksi sekä kavereiksi liikkumaan kanssani. Suuri kiitos tästä Katjalle, joka hoiti asian. 🙂

Nyt on toinen viikko käynnissä ja liikkumassa on nyt jo käyty enemmän kuin marras-joulukuussa yhteensä. Kesäksi on tavoitteena tiputtaa 14,5kg massasta, nostaa kuntoa ja kesällä sitten osallistua Petrin organisoimaan Saariston rengastien kiertämiseen päivän aikana fillarilla! Matkaa kertyy reilu 180 km, jos muistan oikein, joten kyllä siinä saa kampea vääntää, että tuo reitti tulee kierrettyä.

Matka on alkanut. Täällä voit seurata miten minun (tai meidän) projekti etenee ja miten kilot karisevat. Luvassa on siis paljon hikeä ja lisää hyvinvointia!

Tässä otos Littoistenjärven luistelusta.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s